Загортаємо в кабачки фарш. Можна готувати все літо і все одно не набридає
Кабачки прийнято просто швидко обсмажувати в якості нехитрої закуски, але приготувати їх можна і цікавіше, рулетками з фаршем. В принципі, робляться такі рулетики теж швидко і не набридають, навіть якщо готувати їх все літо.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів
Продукти:
- 2 кабачка,
- 1 ріпчаста цибуля,
- 250 грамів фаршу,
- половина склянки рису,
- сіль, перець, зіра, паприка за смаком,
- 2 столові ложки сметани,
- 2 столові ложки томатної пасти,
- 1 склянка води.
Як приготувати страв:
Кабачки вимиємо, зріжемо з обох сторін кінці і наріжемо тонкими слайсами – найзручніше зробити це за допомогою овочечистки. Якщо її немає, підійде і гострий тонкий ніж. Скибочки кабачків злегка присипаємо сіллю. Завдяки солі вони стануть більш соковитими і м’яким, і в результаті їх буде легше згорнути рулетиком. Залишаємо кабачки на 10 хвилин.
Тим часом можна зайнятися приготуванням начинки для рулетиків: готовий фарш перекладіть в миску, додамо половину склянки рису, дрібно нарізану цибулю і спеції за смаком. Всі компоненти м’ясної начинки ретельно перемішуємо.
Укладаємо на робочу поверхню слайси кабачка, додамо трохи начинки і звертаємо рулетиком. Тепер викладаємо наші рулетики рядами в глибоку сковорідку. В окремій мисці замішуємо соус зі сметани, томатної пасти і води. Ретельно перемішуємо до однорідної маси і акуратно виливаємо в нашу страву, а потім тушкуємо все разом 40 хвилин на середньому вогні. Смачного!