Загортаю рибу в лаваш і запікаю в духовці! Ділюся рецептом

Такий оригінальний і найпростіший рецепт давно став одним з найулюбленіших в моїй родині. Все дуже просто і швидко, а виходить смачно і ситно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе будь-якої риби, 300 г;
  • цибуля біла або червона, 1 шт;
  • сир, 50 г;
  • сметана, 150 г;
  • яйце, 1 шт;
  • зелень;
  • помідори, 2 шт;
  • лаваш.

Процес приготування

Рибу промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порційні шматочки.

Солимо рибку і перчимо, можна посипати спеціями за смаком.

Цибулю ріжемо тонкими кільцями, помідори – тонкими кружечками.

Зелень – кріп і петрушку дрібно ріжемо і змішуємо зі сметаною, яйцем і тертим сиром. Солимо і перчимо до смаку.

Лаваш ріжемо на прямокутники.

На кожен викладаємо кружальця помідорів, з одного боку, цибулю, зверху рибу і поливаємо соусом.

Загортаю рибу в лаваш і запікаю в духовці! Ділюся рецептом

Загортаємо лаваш конвертом.

Таким чином робимо з усіма прямокутниками лаваша.

Викладаємо конвертики в форму для запікання і змащуємо сметанним соусом.

Загортаю рибу в лаваш і запікаю в духовці! Ділюся рецептом

Запікаємо страву 30 – 35 хвилин при 180 градусах.

Страва виходить дуже ароматною і смачною, подаю в гарячому вигляді з будь-якими гарнірами і салатами зі свіжих овочів. Домашній соус з гірчиці і сметани або майонезу додасть оригінальності страві.

Не вдається скопіювати.