Закуска з кабачків і болгарського перцю
Пропонужмо вам рецепт смкачної закуски.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
- кабачки – 3 кг (прокрутити на м’ясорубці з великими ґратами),
- перець болгарський – 5 шт (прокрутити на м’ясорубці),
- томатна паста – 700 г,
- олія соняшникова – 1 стакан,
- цукор – 1 стакан,
- сіль – 3 ст л,
- оцет 9% – 3 ст л,
- часник – 5 зубчиків (пропустити через прес),
- пучок зелені петрушки,
- чорний мелений перець за смаком.
Приготування закуски на зиму
Олію налити в каструлю з товстим дном, розігріти, додати томатну пасту, покласти кабачки, перець болгарський, часник, цукор, сіль, подрібнену петрушку.
Тушкувати 40 хвилин після закипання на повільному вогні, часто помішуючи. За 5 хвилин до закінчення приготування влити оцет. Розлити по стерилізованим банкам, закатати.