Закуска з редиски та огірків. Готувала на місяць, а з’їли за один день

Маринований салат зі свіжих овочів, виходить дуже смачним і ароматним. Чудово підходить для м’ясних закусок.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • редиска, 700 г;
  • огірки, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • петрушка і кріп;
  • сіль, 3 ч.л;
  • цукор, 6 ч.л;
  • вода, 1 л;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л;
  • лавровий лист, 2 шт;
  • оцет 9%, 80 мл;
  • перець горошком запашний, 5 шт;
  • перець горошком, 10 шт.

Процес приготування

У воді розводимо сіль і цукор, додаємо гірчицю. Лавровий лист і перець. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Остуджуємо.

Редиску промиваємо і ріжемо кружечками. Огірки ріжемо також кружечками.

Зелень дрібно січемо. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

У чисті банки по 0.7 л укладаємо шарами редиску, огірок, цибуля і зелень. Заповнюємо банки до верху.

У остиглий маринад вливаємо оцет, перемішуємо, прибираємо лавровий лист і заливають салат в банках.

Закриваємо кришками і залишаємо на 6 годин на столі.

Коли салат настоїться, можна пробувати.

Закуска з редиски та огірків. Готувала на місяць, а з'їли за один день

Зберігати таку закуску можна протягом 3 тижнів в холодильнику.

Дуже добре поєднується з різними м’ясними стравами.

Закуска з редиски та огірків. Готувала на місяць, а з'їли за один день