Закусочний торт: такий смачний, що просто не відірватися
Цей тортик готувати одне задоволення, адже складається він з простих інгредієнтів, а сам процес приготування нескладний! Такий торт можна подати на святковий стіл або для посиденьок з рідними. Впевнена, що вам сподобається, рекомендую спробувати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
Млинці:
- 700 гр. картоплі
- 2 л. молока
- 350 гр. борошна
- 1 чайн.л соди
- 3 яйця
- 50 мл. соняшникової олії
Перша начинка:
- 1 банка рибних консервів (сайра)
- 1 стол.л майонезу
Друга начинка:
- 3 плавлених сирка
- 5 яєць
- 3 зубчики часнику
- зелень (за бажанням)
- 2 стол.л майонезу
Третя начинка:
- 2 морквини
- 2 салатних цибулини
- олія (для смаження)
- сіль перець
- сирок і зелень (для прикраси)
Як приготувати закусочний торт
1. Відварюємо картоплю в солоній воді.
2. Потім, готову картоплю розминаємо і додаємо яйця, перемішуємо до однорідності.
3. Додаємо соду і поступово доливаємо молоко не припиняючи перемішувати.
4. Досипаємо поступово борошно продовжуючи перемішувати.
5. Готове рідке тісто вливаємо порційно на сковорідку і смажимо млинці.
6. Готуємо першу начинку: розминаємо рибу виделкою і додаємо майонез.
7. Масу ретельно перемішуємо.
8. Друга начинка: на дрібній тертці подрібнюємо сир.
9. Далі, так само на дрібній тертці натираємо відварені заздалегідь яйця.
10. Потім, дрібно шаткуємо зелень.
11. Інгредієнти перекладаємо в глибоку миску і додаємо пропущений через давилку часник.
12. Заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо.
13. Третя начинка: дрібно нарізаємо цибулю.
14. На тертці з великими вічками подрібнюємо морквину.
15. На сковорідці з олією обсмажуємо цибулю і моркву. Готуємо до м’якості моркви.
16. Збірка: на тарілку викладаємо млинець.
17. Далі, зверху викладаємо яєчно-сирну масу і розрівнюємо.
18. Накриваємо млинцем зверху і наносимо трохи моркви з цибулею.
19. Накриваємо млинцем і наносимо яєчно-сирну начинку.
20. Потім, накриваємо млинцем і наносимо рибну начинку.
21. Починаємо чергувати шари, поки не закінчаться всі інгредієнти.
22. Наприкінці, стінки торта покриваємо тонким шаром майонезу і обсипаємо дрібно нарізаною зеленню.
23. Зверху торт так само змащуємо майонезом.
24. Натираємо на дрібній тертці сирок і посипаємо зверху. Смачного!