Залишилися кабачки і ви не знаєт е, що з ними зробити? Спробуйте цей рецепт з м’ясом! А найголовніше, що готується така штука дуже просто
Залишилися кабачки і ви не знаєте, що з ними зробити? Спробуйте цей рецепт з м’ясом! У гарячому вигляді такий “хліб” можна подати, наприклад, замість котлет, а в холодному – це відмінна нарізка для бутербродів! А найголовніше, що готується така штука простіше нема куди!
Інгредієнти:
- свинина з жирком – 1,2 кг. (у мене шия свиняча)
- Кабачки – 500 р.
- цибуля – 250 р.
- яйця – 4 шт.
- Сіль – 25 г.
- Паприка копчена – 1 ч.л.
- свіжомелений коріандр – 0,5 ч.л.
- Чорний перець
Спосіб приготування:
Беремо будь-яку частину свинини (бажано з жирком), пропускаємо через м’ясорубку або перемелюємо за допомогою блендера. Далі, аналогічно, перемелюємо кабачки, цибулю, а потім з’єднуємо все разом у зручній ємності.
До фаршу вбиваємо яйця, всипаємо сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр, копчену паприку і добре все перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною.
Беремо відповідну форму, змащуємо дно і краї олією, потім максимально щільно викладаємо фарш і рівномірно його розподіляємо. Відправляємо форму в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин, потім, не витягаючи форми, зменшуємо нагрівання до 160 градусів і запікаємо ще 50 хвилин.
Якщо хочете подавати у гарячому вигляді, то після запікання обов’язково дайте хлібцю хвилин 10 “відпочити” прямо у формі. Готовий хлібець чудово тримає форму, не кришиться і не розвалюється. А за рахунок кабачка він виходить дуже соковитим! Чудова альтернатива котлетам, ковбасі та іншим м’ясним нарізочкам. Обов’язково приготуйте!