Заливаємо куряче філе соусом і ставимо на 30 хвилин в духовку. Навіть сухе м’ясо починає танути в роті
Куряче філе всім відомо тим, що, якщо його трохи перетримати на вогні, стає сухим і несмачним. Цей рецепт допомагає мені завжди приготувати м’яку і соковиту страву.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 2 шт;
- вершки будь-якої жирності, 100 мл;
- яйця, 2 шт;
- помідор, 1 шт;
- сир, 60 г;
- італійські трави, сіль, спеції за смаком.
Процес приготування
М’ясо промиваємо і сушимо паперовими рушниками. Ріжемо шматочками і складаємо в ємність.
Змішуємо яйця і вершки, всі спеції і сіль.
Порада: вершки підходять будь-якої жирності. Якщо немає вершків. Можна взяти сметану.
Цим соусом заливаємо шматочки м’яса і перемішуємо, щоб все рівномірно розподілилося.
Перекладаємо м’ясо в форму. Розрівнюємо.
Зверху кладемо кружечки помідора, посипаємо тертим сиром.
Запікаємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35 хвилин.
Запіканка відмінно підходить і для святкового столу.
Соус можете зробити з будь-яких інгредієнтів, додавши щось своє, наприклад, зелень, часник, паприку.