Замість нудних котлет пропонуємо вам прииготувати цей приголомшливий рулет! А головне простіше, швидше та смачніше

Замість нудних котлет пропонуємо вам прииготувати цей приголомшливий рулет! Простіше, швидше та смачніше, ніж просто котлети! Рулетик гарний у будь-якому вигляді: у гарячому замість котлет, а в холодному – на бутербродах.

Інгредієнти:

  • Фарш будь-який – 1 кг. (У мене яловичий)
  • Печериці – 200 р.
  • цибуля – 2 шт.
  • Сир – 100 г.
  • яйце – 1 шт.
  • панірувальні сухарі – 40 г.
  • солодка паприка – 1 ч.л.
  • Коріандр – 0,5 ч.л.
  • Сушений часник – 0,5 ч.л.
  • чебрець – 1/3 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 0.5 ч.л.
  • Чорний перець
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

Беремо фарш, додаємо солодку паприку, мелений коріандр, сухий часник, чебрець, сіль, цукор, перець та яйце. Всипаємо панірувальні сухарі, перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною і добре відбиваємо.

Окремо, на олії обсмажуємо до золотистості цибулю, потім додаємо печериці і готуємо, поки не випарується вся волога. На столі вистилаємо харчову плівку, рівномірно розподіляємо весь фарш, викладаємо гриби з цибулею, присипаємо тертим сиром і загортаємо в рулет, защипуючи краї.

Готовий рулет загортаємо у два шари фольги та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години. Після духовки даємо рулети 10-15 хвилин відпочити, після нарізаємо і можна знімати пробу.

Рулет відмінно тримає форму, не розвалюється і не кришиться. Мені цей рецепт дуже подобається і я ним користуюся дуже часто. Увечері їмо з гарніром, як основне блюдо, а вранці дуже смачно на бутербродах замість ковбаси. Беріть на замітку, готуйте і куштуйте, дуже смачний рулет, та й приготування найпростіше!