Запечена капуста, яка смачніша від голубців

Рецепт запеченої капусти — справжнє кулінарне диво.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Як приготувати капусту з фаршем.

Складові

  • 1 кг капусти
  • 800 г м’ясного ясного фаршу
  • 500 г картоплі
  • 3 цибулини
  • 5 яєць
  • 120 мл молока
  • 200 г сметани
  • сіль
  • чорний мелений перець

Приготування

1. Зняти верхні листки, прокип’ятити воду у великій каструлі, коли вода закипить, опустити капусту цілком і почекати, поки листки почнуть відділятися. Поварити листки, що відокремилися, ще 2 хвилини, після чого можна діставати їх і остуджувати.

2. Далі зрізати жорсткі частини з капустяних листків. Почистити цибулю, нарізати, обсмажити її, поки вона не стане прозорою.

3. Потім додати до цибулі фарш і залишити смажитися на повільному вогні.

4. Очистити й натерти на великій тертці картоплю, додати її до фаршу, доведеному до напівготовності, посолити та додати перець — начинка готова, залишилося тільки все перемішати.

5. В окремій мисці збити яйця і молоко.

6. Листки капусти викласти у форму для запікання так, щоб вони повністю покривали дно, а зверху розподіліть половину начинки та полийте збитими з молоком яйцями. Другий шар зробити в тій же послідовності та зверху накрити все капустяними листками. В самому кінці розігріти духовку до 180 градусів, змастити страву сметаною і поставити пектися на 40 хвилин.

Капуста, запечена з яйцем, фаршем та картоплею, — це просто смакота незвичайна.

Не вдається скопіювати.