Запечені печериці в духовці. Просто і дуже смачно
Простий рецепт запечених печериців в духовці. Просто і смачно! Обов’зково приготуйте печериці за цим рецептом, Вам і вамиш рідним сподобається!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Для приготування Вам знадобиться:
- 10 великих печериць;
- 1 цибулина;
- 2 ст.л. сметани;
- 150 г сиру;
- сіль, зелень.
Процес приготування
1. У грибів видаляємо ніжки і видаляємо м’якоть з капелюшків.
2. Ніжки дрібно ріжемо, змішуємо з дрібно нарізаною цибулею і обсмажуємо до м’якості, солимо.
3. Потім додаємо сметану, залишаємо на вогні хвилину.
4. Всипаємо дрібно нарізаний кріп і знімаємо з вогню. Додаємо в суміш 2 ложки тертого сиру.
5. Сумішшю фаршируємо капелюшки, посипаємо тертим сиром, ставимо на деко і доливаємо водички. У духовку на 25 хвилин.