Запечені реберця в духовці. Дивовижно ніжне м’ясо

Запечені реберця в духовці неймовірно смачна і ніжна страва, яка підійде для будь-якого гарніру.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Запечені реберця в духовці: інгредієнти

  • Ребра свинні – 1 кг.
  • Паприка – 3 ч. Л
  • Коричневий цукор – 3 ч. л.
  • Соус для барбекю
  • Перець і сіль – за смаком
  • Сушений часник – 1 ч. л.

Рецепт приготування

Свинні ребра посипте паприкою, коричневим цукром і часниковим порошком. Посоліть, поперчіть, за допомогою рук втирайте спеції в м’ясо з усіх боків.

Застеліть форму для випікання фольгою і викладіть туди реберця.

Зверху м’ясо також накрийте фольгою.

Поставте м’ясо в розігріту до 180 градусів і запікайте 2 години.

Після закінчення часу форму зі свинячими реберцями дістаньте з духовки і змастіть соусом барбекю.

Температуру духовки підійміть до 200 градусів і відправте м’ясо в духовку на 10-15 хвилин, не закриваючи зверху.

Запечені реберця в духовці готові до подачі.

Не вдається скопіювати.