Запечені свинячі відбивні з смачною начинкою під сиром – це дуже смачно

Поєднання продуктів здається незвичним, але всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. При бажанні свинину можна замінити куркою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгрідієнти:

  • свинина ( філе або шийна частина)
  • консервований ананас – 300гр
  • печериці – 500гр
  • ріпчаста цибуля – 2 головки
  • сир – 150гр
  • сіль, чорний мелений перець
  • рослинна олія – 1-2ст.л.

Приготування:

Свинину відбити до товщини 0,5 см. Залити сиропом від ананасів і прибрати маринуватися в холодильник на кілька годин (можна на ніч) – цей етап можна і пропустити.

Печериці нарізати пластинками. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Ананаси нарізати великим кубиком.Сир натерти на крупній тертці.

На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби і обсмажувати на сильному вогні, поки не випарується весь сік, що виділився.

Деко застелити пергаментом або фольгою, змастити олією. Розкласти пласти свинини так, щоб закрити всю поверхню. Посипати сіллю і чорним меленим перцем.

Запечені свинячі відбивні з смачною начинкою під сиром - це дуже смачно. секрети приготування свинини "Золоте руно".

Поверх свинини розкласти обсмажені гриби з цибулею, посолити і поперчити. Поверх грибів рівномірно розкласти ананаси. Запікати в нагрітій до 180С духовці протягом 15-20 хвилин.

Запечені свинячі відбивні з смачною начинкою під сиром - це дуже смачно. секрети приготування свинини "Золоте руно".

Вийняти деко і рясно засипати сиром. Повернути в духовку і запікати ще протягом 20 хвилин.

Якщо готувати з курячого філе, то попередньо запікати не потрібно. Можна присипати сиром і запікати протягом 20-25 хвилин до готовності м’яса.

Запечені свинячі відбивні з смачною начинкою під сиром - це дуже смачно. секрети приготування свинини "Золоте руно".

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.