Запікаю м’ясо на вечерю разом з гарніром: ділюся цікавою ідеєю приготування

Сьогодні хочу запропонувати вам цікаву ідею приготування смачної вечері. Таким способом м’ясо з гарніром готувала вперше, вийшло дуже смачно і виглядає така страва дуже оригінально!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 гр.
  • Соєвий соус – 100 мл.
  • Паприка – 1/3 чайної ложки.
  • Приправа для м’яса – 1 чайна ложка.
  • Сіль – 1,5 чайних ложки.
  • Аджика – 3 чайних ложки.
  • Картопля – 5 шт.
  • Капуста – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Приправа для картоплі – 1 чайна ложка.
  • Соняшникова олія – 100 мл.

Спосіб приготування:

1. М’ясо (у мене свинина) нарізаємо довгими шматками товщиною 1-1,5 см, ретельно відбиваємо з обох сторін і перекладаємо в глибоку тарілку.

2. Додаємо соєвий соус, паприку, приправу для м’яса, сіль, три чайних ложки аджики і все ретельно перемішуємо. М’ясо залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

3. Картоплю нарізаємо середніми кубиками і перекладаємо в форму для запікання, додаємо нашатковану капусту, моркву натерту на грубій терці, дрібно порізану цибулю, приправу для картоплі, сіль, 100 мл олії і все ретельно перемішуємо.

4. Мариноване м’ясо насаджуємо на дерев’яні шпажки таким чином, щоб воно вийшло у вигляді гармошки, шпажки з м’ясом викладаємо на форму для запікання, форму накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 60 хвилин при температурі 200 градусів. За десять хвилин до готовності фольгу прибираємо.

М’ясо приготоване таким способом виходить дуже ніжним і соковитим, за смаком і виглядом дуже нагадує шашлик, а картопля з капустою просочені ароматом і соком від м’яса, просто тануть у роті.

Не вдається скопіювати.