Заправка для борщу в банках. Відкрив і борщ майже готовий. Просто і зручно

Заправка для борщу – це неймовірно смачно та зручно. Готувати її дуже просто, а запашний борщ буде готовий дуже швидко.

Про це пише Мій Світ, за матеіалами Доброта

Складові:

  • Буряк молодий 3 кг.4
  • Морква молода 1 кг.;
  • Ріпчаста цибуля 1 кг.;
  • Солодкий перець 1 кг.;
  • Помідори 1 кг.;
  • Цукор пісок 1 скл.;
  • Сіль морська 3 ст. л.;
  • Олія рослинна 1 скл.;
  • Харчовий оцет 125 мл.

Спосіб приготування:

  1. Почистьте та помийте ретельно овочі.
  2. Буряк та моркву натріть на великій тертці.
  3. Цибулю поріжте чверть кільцями, помідори половинками кружечків, а перець соломкою.
  4. Укладіть овочі у велику каструлю шарами.
  5. Додайте цукор, сіль, олію й оцет та ретельно перемішайте.
  6. Поставте варити на повільному вогні, а коли з’явиться сік, додайте вогню та варіть 25 хвилин.
  7. Розкладіть варену суміш по стерильним банкам та закатайте стерильними кришками.

Таку заправку додають у бульйон зі звареною картоплею та капустою.