Зараз я готую курку тільки так! Рецепт хрустких курячих гомілок на сковороді

Найчастіше готую страви з курячого м’яса, оскільки свинина для мене є надто важкою. А от курятина — легка та ніжна, а ще з неї можна приготувати неймовірну кількість страв. От сьогодні ділюся з вами улюбленим рецептом приготування курячих гомілок. Ви будете задоволені, адже отримаєте ніжне м’ясо, загорнуте в хрустку скоринку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Продукти:

  • курячі гомілки;
  • 3,5 скл. молока;
  • чорний перець;
  • 2,5 ст. л. пшеничного борошна;
  • 2,5 ст. л. сухарів;
  • спеції: кмин, чорний перець, перець чилі, сіль, чебрець, куркума
  • 1 яйце;
  • чверть склянки молока;
  • олія.

Приготування:

  1. Промити м’ясо під проточною водою, просушити й викласти на суху сковороду.  
  2. Зверху доливаємо молоко та перчимо.
  3. Сковороду слід накрити кришкою й помістити на вогонь. Готувати до тих пір, поки все молоко не випарується. 
  4. За цей час усі спеції змішуємо за борошном та панірувальними сухарями. 
  5. Куряче яйце збити з чвертю склянки молока. 
  6. Кожну гомілку потрібно занурити в яєчно-молочну суміш, а потім в панірування з сухарів та борошна. 
  7. Смажити на рослинній олії до тих пір, поки курка не вкриється золотою скоринкою. 

Ось так легко приготувати смачні та хрусткі гомілки!

Смачного!

Ви смажите курку на сковороді чи запікаєте?

Не вдається скопіювати.