Зараз я готую курку тільки так! Рецепт хрустких курячих гомілок на сковороді
Найчастіше готую страви з курячого м’яса, оскільки свинина для мене є надто важкою. А от курятина — легка та ніжна, а ще з неї можна приготувати неймовірну кількість страв. От сьогодні ділюся з вами улюбленим рецептом приготування курячих гомілок. Ви будете задоволені, адже отримаєте ніжне м’ясо, загорнуте в хрустку скоринку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Продукти:
- курячі гомілки;
- 3,5 скл. молока;
- чорний перець;
- 2,5 ст. л. пшеничного борошна;
- 2,5 ст. л. сухарів;
- спеції: кмин, чорний перець, перець чилі, сіль, чебрець, куркума
- 1 яйце;
- чверть склянки молока;
- олія.
Приготування:
- Промити м’ясо під проточною водою, просушити й викласти на суху сковороду.
- Зверху доливаємо молоко та перчимо.
- Сковороду слід накрити кришкою й помістити на вогонь. Готувати до тих пір, поки все молоко не випарується.
- За цей час усі спеції змішуємо за борошном та панірувальними сухарями.
- Куряче яйце збити з чвертю склянки молока.
- Кожну гомілку потрібно занурити в яєчно-молочну суміш, а потім в панірування з сухарів та борошна.
- Смажити на рослинній олії до тих пір, поки курка не вкриється золотою скоринкою.
Ось так легко приготувати смачні та хрусткі гомілки!
Смачного!
Ви смажите курку на сковороді чи запікаєте?