Заварні млинці на молоці та окропі

Пропонуємо вам перевірений рецепт заварних млинців на молоці та окропі. По ньому млинці виходять завжди і у всіх! Навіть у початківців. Такі млинці на молоці з додаванням окропу виходять більш еластичними, гнучкими та ніжними, ніж звичайні. В них легко можна загорнути будь-яку начинку. Вони чудово знімаються зі сковороди, не рвуться, а їх смак порадує будь-якого гурмана.

Нам потрібно:

  • 3 яйця с1
  • 1,5 ст. цукру
  • 250 гр. пшеничного борошна
  • 500мл. теплого молока
  • 250мл. окропу
  • дрібка солі
  • ванілін (на кінчику ножа)
  • 2 ст. (40 мл.) рослинної олії

Покроковий рецепт приготування

У глибокій ємності з’єднуємо яйця, сіль, цукор, ванілін. Перемішуємо. Додаємо половину відміряного молока. Перемішуємо. Молоко обов’язково має бути теплим. Додаємо просіяне борошно. Перемішуємо. Додаємо молоко і окріп, що залишилося. Перемішуємо. Додаємо олію. Перемішуємо. Тісто готове.

Відразу починаємо смажити млинці. Ставимо сковороду на плиту та добре її розігріваємо. Змащуємо гарячу сковороду олією. Наливаємо тісто і швидко розподіляємо його. Смажимо млинці на сильному вогні з двох боків до золотистого кольору та складаємо стопочкою.

Смажимо ~40 секунд з одного боку та ~20-30 секунд зі зворотного. Можна смажити на сухій сковороді, але якщо є необхідність, то можна змащувати сковороду олією перед кожним млинцем (все залежить від вашої сковороди).

Ці млинці на молоці виходять дуже еластичними, тонкими та неймовірно смачними!

Не вдається скопіювати.