Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м’ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети

Страва виходить смачною, нагадує улюблені багатьма рубані котлети, але набагато духмяніше і соковитіше.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча, 500 г;
  • яйця, 3 шт;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль перець;
  • майонез, 3 ст.л;
  • борошно, 3 ст.л.

Процес приготування

М’ясо ріжемо дрібними шматочками.

Порада: щоб зробити це швидше і легше, трохи підморожуємо грудку в морозильній камері.

Змішуємо шматочки м’яса з яйцями, майонезом, сіллю, перцем, будь-якими спеціями і пропущеним через прес часником.

Масу добре перемішуємо до однорідності. Можна ще додати дрібно нарізану зелень.

Накриваємо ємність і відправляємо на 40 хвилин в холодильник.

Додаємо борошно, ще раз добре перемішуємо.

Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м'ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети

Обсмажуємо котлети на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.

Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м'ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети

Котлети подаю з гострими соусами і аджикою, картопляним пюре, салатами зі свіжих овочів.

Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м'ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети

Не вдається скопіювати.