Зелений борщ: готуємо за бабусиним рецептом
Думаю, кожному з дитинства знайомий смак зеленого борщу. Він просто божественний! І кожен сезон, навесні, я готую цю страву. Борщ зі щавлем виходить дуже смачний і ситний. І відмінно підходить для щоденного меню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 3 літри води
- 500 грам м’яса
- 1 цибулина
- 1 морква
- пучок щавлю
- пучок петрушки
- пучок зеленої цибулі
- сметана за смаком
- сіль, перець за смаком
- 1 куряче яйце на порцію супу
Як приготувати зелений борщ
У каструлю кладемо м’ясо, нарізане шматочками. Заливаємо водою і ставимо на плиту. Відварюємо м’ясо до готовності протягом 1 години. Потім додаємо очищену цибулину і моркву.
Подрібнюємо щавель, зелену цибулю і петрушку. Проціджуємо бульйон.
Готовий бульйон солимо і перчимо до смаку і кладемо приготовлену зелень. Готовий суп знімаємо з вогню.
Яйця відварюємо до готовності і натираємо на дрібну тертці.
У тарілку кладемо яйця, вливаємо суп і кладемо шматочок м’ясо зі сметаною. І відразу ж подаємо до столу. Смачного!