Зметуть миттєво. Готую замість котлет кожен день: тому, що – смачно!

У сезон овочів хочеться більше готувати різні страви, в яких міститься багато корисних речовин. Такі кабачки в клярі повністю зберігають вітаміни і мінерали, такі необхідні для нашого здоров’я. Також в кабачках міститься багато амінокислот, які допомагають чистити організм від токсинів і продовжують молодість.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 1 – 2 шт;
  • сіль перець;
  • борошно, 4 ст.л;
  • яйця, 2 шт;
  • сметана або натуральний йогурт, 100 г;
  • сир, 50 г.

Процес приготування

Кабачки ріжемо тонкими кружечками і солимо, залишаємо на 20 хвилин, потім зливаємо сік.

Яйця підсолюємо і перчимо, збиваємо вінчиком до однорідності.

Додаємо сметану або йогурт, перемішуємо до однорідності.

Всипаємо тертий на середній тертці сир, перемішуємо.

Порада: сир можна не брати, але з ним виходить пікантно й оригінально, особливо, якщо ще додасте солодку паприку.

Всипаємо борошно і перемішуємо.

Занурюємо кружечки кабачка в кляр і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Подаю ароматну смакоту з соусом із сметани, тертого свіжого огірка, часнику і рубленого кропу. Дуже добре поєднується з м’ясними стравами.

Не вдається скопіювати.