Знайома італійка навчила готувати яблучне експрес-печиво. Не натішуся рецептом

Я дуже люблю домашнє печиво, але як подумаю, що тісто потрібно буде тоненько розкатувати, потім вирізати його, потім знову розкатувати залишки, щоб з них знову вирізати печиво, то готувати випічку зовсім не хочеться… Але одна знайома з Італії розповіла мені, як можна приготувати моє улюблене печиво без цих рухів, так що тепер я тільки так її і готую.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Рецепт яблучного печива

Щоб приготувати цей ніжний, смачний і ароматний десерт, нам знадобляться такі інгредієнти, як:

  • 200 г вершкового масла або м’який маргарин
  • 200 г цукру
  • 3/4 ч.л харчової соди
  • 0,5 ч.л солі
  • 2 ч.л кориці
  • 2 яйця
  • 2 склянки пшеничного борошна (або 1 склянка пшеничного + 1 склянка кукурудзяного борошна)
  • 3-4 яблука
  • ванілін

Як приготувати печиво з яблуками

І в першу чергу збиваємо яйця зі звичайним цукром, а потім додаємо туди ще і ванільний цукор, і продовжуємо збивати суміш до утворення піни.

Далі до яєць додаємо розм’якшене масло і знову все гарненько збиваємо до отримання однорідної маси.

Після цього в миску додаємо борошно з розпушувачем і вручну замішуємо густе тісто. Далі миємо яблука, чистимо їх від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо їх на маленькі кубики, які вмішуємо в борошняну масу.

Знайома італійка навчила готувати яблучне експрес-печиво. Не натішуся рецептом

Ось і все, тепер залишилося лише зачерпувати отриману суміш ложкою і викладати її на деко, попередньо застелене пергаментом, щоб потім випікати печиво в духовці при температурі 170 ° С.

Знайома італійка навчила готувати яблучне експрес-печиво. Не натішуся рецептом

Коли печиво стане золотистим, його можна виймати їх духовки, посипати цукровою пудрою і апельсиновою цедрою і насолоджуватися приємним смаком!

Не вдається скопіювати.