Знайшла ідеальний спосіб приготування курячих стегенець: виходять соковитими і ніжними всередині. Рецепту не зраджую

Як багато рецептів приготування курячого м’яса існує на сьогоднішній день! Що приготувати на обід або на вечерю? Можна просто розгубитися. А спробуйте зробити соковиті і ніжні курячі стегенця під пікантним соусом. Ви однозначно залишитеся задоволені, навіть не сумнівайтеся!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Швидко, просто, дуже смачно!

Що вам знадобиться? 5 курячих стегон, цибуля, 2 столові ложки майонезу, 3 столові ложки соєвого соусу, цибулина, сіль і чорний мелений перець за смаком, спеції для курки (паприка, білий перець, карі).

Для початку вимийте курячі стегна. Видаліть зайвий жир, кістки і жили. Можна зняти також і шкурку, але це за бажанням. Я її залишаю, наприклад.

Посоліть і поперчіть м’ясо. Приправите улюбленими спеціями.

Цибулю очистіть від лушпиння. Поріжте дрібними кубиками.

У глибоку миску викладіть стегна. Додайте цибулю, соєвий соус і майонез.

Надкрийте м’ясо харчовою плівкою. Залиште на годину при кімнатній температурі. Стегна повинні як слід промаринуватися.

Розігрійте духовку. Стегна покладіть в форму для запікання. Злегка полийте їх маринадом. І відправляйте в духовку.

Готуватися м’ясо буде близько години. Після цього діставайте і подавайте на стіл. Ваші рідні і близькі однозначно похвалять ваші кулінарні таланти. Приготуйте такі стегна і переконайтеся самі! Смачного!