Знайшла спосіб готувати «Котлети по-Київськи» швидше і легше, без проблем, і як я раніше до цього не додумалась
Не потрібно нічого відбивати, закручувати, переживати, що начинка витече! За смаком – ті ж самі котлети по-Київськи!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Приготування
Одне велике куряче філе, це 2 котлети. Потрібно заздалегідь купити грудки і врахувати цей момент.
Ріжемо філе дуже акуратно вздовж, повинно вийти дві однакових половинки.
Тепер надрізаємо кожну половинку ще раз, не до кінця.
Дивіться яка порожнина вийшла для фарширування.
Робіть все акуратно, інакше може вийти дірка.
Не турбуйтеся! Переверніть філе, складіть його воєдино, і біля отвору надріжте шматочок м’яса, перекиньте його на нього, як прапорець і у вас знову все добре!
Прийшов час начинки – ароматне масло (рівно на 6 штучок).
Розминаємо в мисці вершкове масло (120 грам), 1 столова. ложка лимонного соку, 1-2 зубці часнику, 2 столові ложки. подрібненого кропу і петрушки, 1/3 чайної ложки солі, чорного перцю можна додати за смаком.
Ось і все готово.
Надрізи в майбутніх котлетах заповнюємо начинкою.
Акуратно рукою придавлюємо філе.
Робимо так з усіма шматками.
Посипаємо все перцем і сіллю.
Вмочуємо в борошно з двох сторін кожну котлету.
Потім в збиті яйця.
Сухарі панірувальні.
Починаємо смажити.
Розігріваємо олію і відправляємо наші котлетки.
Смажимо кожну сторону на середньому вогні по 5 хвилин.
Готово – укладаємо в тарілку, прикрашаємо зеленню.
Робимо надріз .. «тече» смачне масло …
Ароматна курочка з хрусткою скоринкою, зі смаком лимона часнику і зелені … Смакота! Смачного!