Знамените польське печиво Мазурка. Просто, але так смачно

Це печиво до чаю готується за лічені хвилини, до того ж, з доступних інгредієнтів. Навіть масло в тісто не додається! Проте, печиво виходить дуже смачне. Після охолодження воно нагадує безе з горіхами і сухофруктами. А поки випічка гаряча, вона м’яка і повітряна, як бісквіт!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти для печива:

  • яйце – 3 шт;
  • цукор – 180 г (7 ст. л. з гіркою + 1 ч. л. без гірки);
  • борошно – 160 г (1 склянка 250 мл);
  • розпушувач – 1 ч. л .;
  • ванільний цукор – 1 пакетик (за бажанням);
  • горіхи (будь-які) – 1 склянка (можна менше);
  • сухофрукти (родзинки, курага) – 1 склянка.

Яйця збити міксером, поступово підсипаючи цукор, протягом 5-7 хвилин. Всипати борошно з розпушувачем і ванільним цукром (за бажанням), перемішати.

Знамените польське печиво Мазурка. Просто, але так смачно

Всипати в тісто будь-які подрібнені горіхи і сухофрукти за смакота.

Знамените польське печиво Мазурка. Просто, але так смачно

Перелити тісто на деко, застелене пекарним папером, розрівняти лопаткою. Випікати печиво при 180 градусах близько 20 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці (+ – 3 хвилини).

Знамените польське печиво Мазурка. Просто, але так смачно

Готове гаряче печиво наріжте на шматочки і відразу подавайте до столу! Воно смачне і в гарячому, і в охолодженому вигляді – спробуйте і переконайтеся в цьому!

Знамените польське печиво Мазурка. Просто, але так смачно

Не вдається скопіювати.