Знаменитий японський торт. Всього з 3 інгредієнтів: без борошна, без глютену
Нещодавно знайшла цей рецепт й вирішила приготувати щось нове та цікаве. Вийшов просто приголомшливий десерт!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Японський торт не лише гарно виглядає, а й чудово смакує. Обов’язково спробуйте приготувати!
Інгредієнти:
- Яйця — 3 шт.;
- Білий шоколад — 120 г;
- Вершковий сир — 120 г.
Приготування:
- Перед приготуванням вмикаємо духовку, аби вона зарання розігрілася до 170 градусів.
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- Білки накриваємо харчовою плівкою і відправляємо у холодильник.
- Шоколад ламаємо на невеличкі шматочки та розтоплюємо на водяній бані.
- Готовий шоколад знімаємо з вогню та додаємо до нього вершковий сир. Ретельно розмішуємо до однорідної консистенції.
- Далі, вводимо жовтки й знову все розмішуємо.
- Міксером збиваємо білки до стійких піків.
- Обережно вводимо до основної маси та розмішуємо силіконовою лопаткою, аби білки не втратили свою пишність.
- Форму необхідно огорнути пергаментним папером.
- Переливаємо туди наше тісто. Форму ставимо на деко з водою, тому що цей торт випікається на водяній бані.
- Випікаємо 15 хвилин.
- Потім знижуємо температуру до 160 градусів та випікаємо торт ще 15 хвилин.
- Після того, як вимкнете духовку, залиште там торт ще на 15 хвилин.
- Готовий десерт охолоджуємо до кімнатної температури та дістаємо з форми.
- Можна прикрасити цукровою пудрою.