З’їдається моментально! Неймовірно смачна і ситна закуска: сподобається всім гостям!
Фаршировані яйця слабосоленим оселедцем – ситна, смачна, ніжна закуска, готується дуже легко! На святковому столі така страва буде виглядати красиво і апетитно. Гостям сподобається така закуска, з’їдається вона моментально.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 філе слабосоленого оселедця (100 г)
- 5 яєць
- 1 маленька морква
- 30 г вершкового масла
- 40 г плавленого сиру
- 1 зелене яблуко
- листя салату для прикраси
Покроковий процес приготування:
Філе слабосоленого оселедця нарізаємо максимально дрібним кубиком.
Моркву відварюємо, очищаємо і нарізаємо також дрібним кубиком.
Яйця відварюємо круто, потім охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо від шкаралупи, розрізаємо навпіл, відокремлюємо білки від жовтків.
У глибоку миску перекладаємо нарізану моркву і оселедець, всі жовтки, плавлений сир і м’яке вершкове масло. Розминаємо виделкою до однорідності.
Зелене яблуко розрізаємо навпіл. Одну половину залишаємо для прикраси закуски, другу нарізаємо тонкими скибочками.
Щоб яблучні дольки не потемніли, полийте їх лимонним соком.
Білки фаршируємо підготовленою начинкою. Після чого зверху начинки викладаємо по часточці яблука, як на фото:
На тарілку спочатку кладемо промите і просушене листя салату, потім посередині тарілки поміщаємо половину яблука. Навколо яблука викладаємо фаршировані яйця.
Така смачна, ніжна закуска виходить, гостям точно сподобається, смачного!