Ділюсь з вами улюбленим рецептом салату своєї невістки. Так, не буду лукавити, він і для мене найсмачніший з тих, що я куштувала. Записуйте, готуйте та дивуйте і ви своїх близьких!

Ділюсь з вами улюбленим рецептом салату своєї невістки. Так, не буду лукавити, він і для мене найсмачніший з тих, що я куштувала. Записуйте, готуйте та дивуйте і ви своїх близьких!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Вам знадобиться:

  • Картопля – 500 г
  • Морква – 250 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Крабові палички – 200 г
  • Майонез – 200-220 г

Готуємо так:

Картоплю та моркву вимити, відварити в мундирі (20 хвилин), очистити і натерти на дрібній тертці (окремо).

Яйця відварити, очистити. Відокремити білки від жовтків.

Білки натерти на дрібній тертці.

Крабові палички дрібно нарізати.

Формуємо наш салатик:

1-й шар. На плоске блюдо викласти половину картоплі. Змастити майонезом (4 ст. ложки або 70 г) – покрити поверхню салату тонкою сіточкою з майонезу.

2-й шар. Викласти нарізані крабові палички.

3-й шар. Викласти білки яєць. Знову покрити салат сіточкою майонезу (3 ст. ложки).

4-й шар. Зверху викласти решту картоплі. Злегка притиснути. І знову змастити салат майонезом (3 ст. ложки).

5-й шар. Потім верх і боки салату покрити шаром тертої моркви.

6-й шар. Зверху на наш салат з крабовими паличками потерти курячий жовток, акуратно розподіляючи його по всій поверхні.

Прибрати наш салатик в холодильник на одну годинку.

Все, наш салатик готовий!

Нехай на вашій кухні завжди буде смачно!

Передрук без посилання на ibilingua заборонений!