Заварне тісто для вареників, пельменів і чебуреків. Еластичне, смачне, а в морозилці не тріскається!

Я довго шукала хороший рецепт тіста для вареників і пельменів. І от нарешті знайшла! Пельмені та вареники з цього тіста не пливуть, а після замороження не тріскаються – перевірено! А ще з нього виходять чудові чебуреки!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Сім’я і дім

Заварне тісто для вареників і пельменів

1 скл. окропу, 1 яйце, 1 ч. ложка цукру, 0,5 ч. ложки солі, 4 ст. ложки олії, борошно (скільки вбере тісто, приблизно 4 скл.).

Яйце збити з сіллю, цукром, та олією. Додати 3 скл. борошна, перемішати ложкою, влити окріп (100 ОС), додати ще склянку борошна, перемішати ложкою, потім вимісити руками. Накрити рушником (щоб тісто залишалося теплим), одразу ліпити вареники, пельмені або чебуреки.

Не вдається скопіювати.