Польський торт-пляцок “Горіховець із ніжним заварним карамельним сирником”

Пропонуєм вашій увазі смачний торт-пляцок “Горіховець”, збережіть собі рецепт!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Poradnik

Інгредієнти

Горіхові коржі:

  • 1 і 1/2 склянки білка (близько 8шт)
  • щіпка солі
  • 2 яйця
  • 3/4 чашки цукру
  • 250 г волоських горіхів
  • 1/2 склянки пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка порошку для випічки

Сирний прошарок:

  • 1 кг сиру(домашнього, сухого)
  • 1/2 склянки цукру
  • 400г вареного згущеного молока
  • 200г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 3 столові ложки картопляного крохмалю

Какао для декоруПриготування

Горіхи подрібніть в блендері(найкраще рбити це  дрдаванням цукру) та з’єднайте  з пшеничною мукою та порошком для випікання. Всі білки( з тих 2-х яєць також) збийте з сіллю жо стійких піків, ложку за ложкою додайте цукор та наприкінці введіть взбиті жовтки. Акуратно, лопаткою вмішайте до яєць сухі інгредієнти. Вилийте у форму (23 × 33), викладену папером для випічки. Випікати при температурі 170 ° С приблизно 35 хвилин. Після охолодження розділити на 2 коржа.

Яйця збити вінчиком, додати до них крохмал та трохи сиру, але щоб маса не була надто густою.  В каструльку викладіть масло, цукор та варене згущене молоко, прогрійте до розчинення. Додайте переемелений сир, готуйте інтенсивно перемішуючи. Додайте яйця з сиром та крохмалем, весь час помішуючи. Доведіть до булькання.

Сирною  гарячою масою перекладаємо горіхові коржі, зверху пляцок прикрашаємо какао-порошком. Смачного!

Смачного!            

Не вдається скопіювати.