Скумбрія, варена в маринаді: неймовірна смакотища за 8 хвилин! По-іншому готувати більше не схочете! Божественно з картопелькою!

Така рибка приголомшливо смачна, соковита й менше жирна, а готується дуже швидко.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Складові:

  • 1 розморожена скумбрія
  • 2-3 цибулини

Маринад:

  • 250 мл води
  • 1ст.л солі
  • 2ст.л цукру
  • 50 гр.олії
  • 50 гр оцту, але можна дати і половину, 25 гр, бо особисто мені, якщо  50 гр, то трохи загостре.
  • Приправа до риби -1 ч. л
  • Лавровий листок, духмяний пепець – по 1 шт.

Рибу потрошимо, відрізаємо голову і ріжемо на порційні куски. Цибулю шинкуємо півкільцями.

Готуємо маринад, змішавши всі інгредієнти.

На дно каструльки кладемо половину цибулі, зверху викладаємо рибу, а по рибі – знову цибулю, ту, що залишилася. Заливаємо все маринадом.

Порада: краще брати вузьку, невелику каструльку – тоді маринад покриває рибку.

Ставимо на вогонь і варимо рівно 8 хвилин від закипання на повільному вогні.

Вимкнути плиту і залишити трохи охолонути в маринаді під кришкою.

Можна смакувати! Аромат просто приголомшливий, ідеально до катопельки, приготованої будь-яким способом!

Смачного!