СМАЖЕНІ СОСИСКИ В ТІСТІ. СМАКОТА!
Пропонуєм вам Смачні смажені сосиски в тісті.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Poradnik
СКЛАДОВІ:
● борошно – 500 г;
● вода тепла + молоко (50х50) – 320 мл;
● сіль – 1 ч. л .;
● цукор – 3 ст. л .;
● олія – 6 ст. л .;
● дріжджі сухі – 1 ст. л.
Для начинки:
● сосиски “докторські” або “молочні” – 15 шт.
Приготування:
У великій каструлі з’єднати тепле молоко і воду, додати цукор і дріжджі, залишити хвилин на 10-15.
Потім додати 6 столових ложок олії, сіль, просіяне борошно, замісити м’яке, трохи липнуче до рук тісто.
Каструлю з тістом накрити рушником або кришкою і поставити в тепле місце на 2 години (1-2 рази обім’яти).
Робочу поверхню і руки добре змастити олією, тісто розділити на однакові кульки (розміром з яйце).
Кожну кульку гарненько розкачати, покласти сосиску. З’єднати краї тіста, заліпити, сформувавши довгастий пиріжок. Так сформувати всі пиріжки.
Одразу викладати на розігріту (але не розжарену! З великою кількістю олії сковороду, смажити сосиски в тісті на середньому вогні до рум’яного кольору з двох сторін.
Готові пиріжки викладати на паперовий рушник, щоб вбралася зайва олія.
Потім перекласти на блюдо і подати на стіл дуже смачні смажені сосиски в тісті!