Таке печиво ми готуємо років 30, але воно не набридає! Бо кожного разу робимо різні начинки: вишні, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сир, мак. Виходить навіть не печиво, а тістечка!

Таке печиво ми готуємо років 30, але воно не набридає! Бо кожного разу робимо різні начинки: вишні, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сир, мак.

Виходить навіть не печиво, а тістечка!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Печиво “Торбинки”

  • 1 скл. сметани
  •  1 п. маргарину (250 г)
  • борошно (скільки вбере)

Посікти маргарин із борошном, додати сметану. Підсипаючи борошно, замісити, покласти на 1 год в холодильник.

Розкочувати тоненько (1-2 мм), різати невеликими квадратиками, всередину класти вишеньку без кісточки, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сирну начинку, макову тощо.

Кінчики склеїти докупи. Випікати при 180 ОС 15-20 хв.

Готові торбинки посипати цукровою пудрою.

Не вдається скопіювати.