Все з’єднав і в духовку. Заливний пиріг з вишнею: смачно, швидко, економно

Все з’єднав і в духовку. Заливний пиріг з вишнею: смачно, швидко, економно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко, 150 мл;
  • борошно, 250 гр;
  • яйця, 2 шт;
  • цукор, 150 гр;
  • масло вершкове, 100 гр;
  • ванілін;
  • вишня, 200 гр;
  • сіль, щіпка

Спушуємо яйця з цукром і ваніліном, додаємо розм’якшене вершкове масло і тепле молоко. Масу добре змішуємо і вводимо борошно, соду (погашену оцтом). На завершення додаємо вишню і все ретельно перемішуємо.

Форму для запікання застилаємо пергаментом і викладаємо тісто рівномірним шаром. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 30 – 40 хвилин. Готовий пиріг трохи охолоджуємо і дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Не вдається скопіювати.