Все з’єднав і в духовку. Заливний пиріг з вишнею: смачно, швидко, економно
Все з’єднав і в духовку. Заливний пиріг з вишнею: смачно, швидко, економно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- молоко, 150 мл;
- борошно, 250 гр;
- яйця, 2 шт;
- цукор, 150 гр;
- масло вершкове, 100 гр;
- ванілін;
- вишня, 200 гр;
- сіль, щіпка
Спушуємо яйця з цукром і ваніліном, додаємо розм’якшене вершкове масло і тепле молоко. Масу добре змішуємо і вводимо борошно, соду (погашену оцтом). На завершення додаємо вишню і все ретельно перемішуємо.
Форму для запікання застилаємо пергаментом і викладаємо тісто рівномірним шаром. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 30 – 40 хвилин. Готовий пиріг трохи охолоджуємо і дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!