«Лінивчики» на вечерю з простих продуктів. Ну дуже смачні!

Ця страва – знахідка для господинь, у яких катастрофічно не вистачає часу на приготування. Дуже рекомендую цей рецепт!

Начинку можна робити будь-яку, в залежності від того, що є у вашому холодильнику: це можуть бути гриби, зелень, помідори, болгарський перець і т. д. Ну а смак у них просто приголомшливий, незважаючи на всю простоту їх приготування!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами poradnytsya.info

Для млинчиків:

  • Яйце (сире) – 3 шт.
  • Молоко – 3 ч. л.
  • Сіль – щіпка

начинка:

  • Фарш курячий (можна рубаний) – 350 г
  • Сир твердий – 50 грам
  • Масло вершкове м’яке – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Майонез або сметана – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Запікати при t 180 гр. 30 хвилин.

Корисні поради:

Замість курячого фаршу можна використовувати будь-який інший фарш. Якщо фарш сухуватий, додайте в нього трохи води.

У фарш, за бажанням, можна додати цибулину, бризоль стане тільки смачніше і соковитіше. Цибулю потрібно прокрутити разом з м’ясом на м’ясорубці або подрібнити в блендері.

У бризоль можна загорнути будь-яку начинку: зелень, помідори, болгарський перець, смажені з цибулею гриби і т. д.

Докладний процес приготування дивіться у відео нижче:

Не вдається скопіювати.