Рецепт смачних сирників без муки

Якщо хочете побалувати рідних смачним сніданком, то цей рецепт для вас! Такі сирники завжди виходять дуже смачнимии.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат

Необхідні інгредієнти:

• сир (9%) – 500 грам;

• яйце – 1 штуки;

• манна крупа – 2 столові ложки;

• цукор – 1-2 столові ложки (за смаком);

• ванілін – 1,5 грама (1 пакетик);

• сіль – щіпка;

• куркума – на кінчику ножа (не обов’язково);

• борошно (для панірування) – 2 столові ложки;

• олія – ​​2 столові ложки.

Процес приготування

Почнемо приготування з того, що разімнемо сир виделкою або толкушкой для картоплі. Потім додамо до нього яйце, цукор, сіль, ванілін і куркуму. Добре перемішати.

Порада!

Якщо сир у вас не жирний, то беріть два яйця (інакше сирна маса не склеїться).

До отриманої маси додаємо манну крупу і ще раз ретельно перемішуємо. Ми залишаємо сирну суміш на 15-20 хвилин для того, щоб манка набухла.

Робочу поверхню присипаємо борошном. Потім з отриманого сирного “тіста” формуємо “ковбаску”. Розрізаємо її на кілька частин (товщиною близько 2-х см)

Надаємо сирникам округлу форму, злегка обвалюємо їх у борошні:

Добре розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Обсмажуємо наші сирники на середньому вогні до рум’яності (приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку):

Перекладаємо сирники на серветки для того, щоб позбутися зайвої олії. Самі сирники виходять не особливо солодкими, тому подаємо зі сметаною і улюбленим джемом або варенням

Смачного!

Не вдається скопіювати.