Рецепт солоної скумбрії, яка просто тане в роті. А все завдяки маринаду.
Для тих, хто полюбляє солону рибку під картопельку, пропонуємо приготувати найсмачніший рецепт солоної скумбрії, яка буде танути в роті. Через невеликий проміжок часу ви порадуєте своїх родичів та друзів неперевершеною рибкою. Вона вмить розлетиться з вашого столу, а гості попросять добавки.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Вам знадобиться:
- Скумбрія або оселедець – 4 шт.;
- Сіль кухонна – 5 столових ложок;
- Цукор – 2 столові ложки;
- Чай чорний, натуральний – 3 столові ложки;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Вода питна – 1 л.;
- Пластикова 2 л пляшка – 1 шт.
Спосіб приготування:
Розморозьте рибу.
Наріжте цибулю невеликими кубиками.
Візьміть невелику каструльку, налийте воду, додайте цукор, сіль, цибулю та чай. Чай кладемо для надання рибці копченого золотавого відтінку та для щільності.
Доведіть маринад до закипання та проваріть 5 хв. Після дайте охолонути.
З розмороженої риби видаліть нутрощі та відріжте голову.
Візьміть порожню пляшку, відріжте верхню частину та складіть рибу у неї.
Залийте пляшку холодним маринадом та поставте в холодильну камеру на 48 годин.
Після необхідно рибу просушити паперовим рушником та нарізати тонкими шматочками.
Скоріше варіть картопельку, нарізайте чорний хліб та подавайте до столу скумбрію. Ваші родичі та ви залишитесь в гастрономічному задоволенні!