Рулет бісквітний: швидкий рецепт, легко звертається

Рулети часто не готують тому, що у багатьох не виходить згорнути бісквіт в рулет. З цим рецептом у вас все відмінно вийде.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вершкове масло – 2 ст.л;
  • яйця – 3 шт;
  • борошно – 100 г;
  • молоко – чверть склянки;
  • крохмаль – 40 г;
  • сіль – чверть ч.л;
  • цукор – 2/3 склянки;
  • сіль – чверть ч.л.

Для начинки ви можете взяти те, що є під рукою – шоколадну пасту, варення, крем або джем.

Розігріваємо духовку до 190 градусів.

Молоко нагріваємо до теплого стану. Потім кладемо в нього масло і доводимо масу майже до закипання.

Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо до стійкої і пишною маси протягом 10 хвилин.

Борошно змішати з сіллю, розпушувачем і крохмалем і просіваємо.

Порціями додаємо борошно в збиту масу і акуратно перемішуємо лопаткою у напрямку знизу вгору.

Візьміть пару столових ложок тіста і змішайте їх з теплою молочно вершкової масою. Виливаємо цю масу в тісто і мішаємо до однорідності.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто. Випікати потрібно 15 хвилин, може трохи більше або менше, дивіться по своїй духовці і перевіряйте готовність шпажкою.

Трохи охолоджуємо і змащуємо джемом, зверху кладемо сметанний крем і звертаємо рулет.

Не вдається скопіювати.