Смачна італійська закуска «Брізолі» по-домашньому. Легка та ситна страва

Брізолі – це не назва страви, а спосіб приготування. За цією технікою виходить дуже легка, ситна, смачна та проста в приготуванні страва.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

Фарш курячий 400 гр.;

Курячі яйця 6 шт.;

Свіже молоко 6 ст. л.;

Майонез легкий 1 ст. л.;

Сіль;

Перець чорний мелений;

Приправа для курки;

Свіжі печериці;

Сир твердий.

Спосіб приготування:

Збийте виделкою куряче яйце з 1 ст. л. молока, посоліть та підсмажте на олії лише один млинець. З інших яєць та молока зробіть те саме.

Гриби поріжте на невеликі пластини, обсмажте на пательні в олії та посоліть.

До курячого фаршу додайте спеції для курки, посоліть та поперчіть.

Намажте млинець курячим фаршем, змастіть майонезом та покладіть на одну сторону млинця 1 ст. л. грибної начинки. Загорніть млинець у вигляді рулету.

Деко змастіть олією, викладіть «брізолі», намастіть майонезом та посипте натертим на терці сиром.

Випікайте 30 хвилин до утворення золотистої скоринки в розігрітій до 200 градусів духовці.

Смачного!