Смачненькі крабові палички — рецепт давно забутої закуски

Рецепт приготування такої закуски дуже легкий та займає небагато часу. Страва складається із звичайних продуктів: палички крабові, кляр з яйця та сир. Але результат – неперевершений. Ця закуска чудово підійде до святкового столу або для швидкого перекусу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

Крабові палички 15 шт.;

Твердий сир 200 гр.;

Курячі яйця 2 шт.;

Пшеничне борошно 3 ст. л.;

Свіже молоко 2 ст. л.;

Сіль;

Чорний перець мелений;

Соєвий соус 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Поріжте сир на бруски товщиною та шириною 5-7 мм, а довжиною трішки менше ніж самі крабові палички.

Розгорніть крабову паличку, вкладіть в неї сирний брусок та знову згорніть. Щоб добре розгортались палички занурте їх на 10 хвилин у теплу воду.

Таким чином загорніть й інші палички.

У глибокий посуд вбийте курячі яйця, додайте сіль, перець, молоко, соєвий соус, пшеничне борошно та добре перемішайте, за допомогою виделки, до однорідної маси.

Розігрійте олію в пательні, обмокніть крабові палички в клярі та смажте 1-2 хвилини з обох сторін до золотистого кольору.

Для приготування цієї страви знадобиться 10-15 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.