Смачні сирні сочники за бабусиним рецептом. Смак, який не спутаєш ні з чим

В дитинстві бабуся завжди готувала смачні сирні сочники. Вони були неймовірно смачні, хрумкі та водночас ніжні й пахли ваніліном. Тісто в сочниках бісквітно-пісочне, а начинка з домашнього м’якого сиру.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

Вершкове масло 250 гр.;

Куряче яйце 3 шт.;

Цукор пісок 150 гр.;

Жирна сметана 400 гр.;

Пшеничне борошно 4 склянки;

Розпушувач для тіста 1 ст. л.

Начинка:

М’який сир 500 гр.;

Куряче яйце 2 шт.;

Цукор пісок 150 гр.;

Ванільний пудинг 1 пачка;

Цукор ванільний 1 пачка.

Спосіб приготування:

Збийте міксером яйця з дрібкою солі, додайте цукор та продовжуйте збивати до утворення пишної маси.

До маси покладіть розм’якшене вершкове масло, сметану, пшеничне борошно змішане разом з розпушувачем та все добре перемішайте.

Для начинки візьміть продукти згідно з рецептом та все гарно перемішайте між собою.

Готове тісто розкатайте, видавіть кружечки за допомогою склянки. Покладіть начинку на одну половину тіста, а другою накрийте та добре защипніть.

Верх сочників змастіть збитим яйцем та перекладіть на деко застелене пергаментом.

Випікайте 15-20 хвилин в розігрітій духовці до 180 градусів.

Смачного!