Солодкі та хрусткі мариновані огірочки по-угорськи

Хочемо поділитися з вами смачним рецептом приготування маринованих огірків по-угорськи.

За смаком вони схожі на знамениті огірочки “Верес”, “Бондюель” солодкі та хрусткі рекомендую приготувати! Можна приготувати так і кабачки!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди

Інгредієнти:

На 1 л банку:

  • 5 шт запашного перцю горошком;
  • 5 шт чорний перець горошком;
  • 2 гвоздики;
  • 1 ч. л. насіння гірчиці;
  • 500 г огірків (маленькі).

Маринад (на 2 л банки):

  • 850 мл води;
  • 30 г солі (1 ст. л з верхом);
  • 175 г цукру (7 ст. л);
  • 150 г оцту 9%;

Приготування:

На дно літрової баночки покласти спеції, потім огірочки. Зварити маринад, залити банки і поставити стерилізувати, на 7-10 хвилин з моменту закипання.

Закатати, укутати. Готово!

Смачного!