Бабусин пиріг з вишнями. Я вже багато років не готую вареники з вишнями, не печу пиріжечків та млинців. Цей пиріг з вишенькою – найкращий. Він готується дійсно дуже швидко та просто. Нічого смачнішого з вишнею я ще не їла

Повірте, усі будуть в захваті від цього пирога. Він не зрівняється ні з варениками, ні, навіть, з пирогами. А готувати його настільки просто та швидко, що ви робитимете це щодня.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Запишіть собі цей рецепт, адже сезон вишень вже розпочинається!

Складові:

  • 250 мл молока;
  • 30 г розтоплене вершкове масло;
  • 100 г цукру;
  • 4 штуки яйця;
  • щіпка солі;
  • 12 г ванілін;
  • 100 г борошна;
  • 600 г вишні.

Приготування:

Вишню гарненько миємо, даємо їй просохнуть і виймаємо кісточки.

Викладаємо наші вишні слоєм у жароміцну форму.

Всі інші інгредієнти необхідно з’єднати, вимісити гарненько тісто, воно має вийти рідким, і гарненько залити ним вишеньку.

Ставимо наш пиріг в духову шафу приблизно на 45 хвилин. Випікати його потрібно при 180 градусів.

Повірте, це неймовірна смакота!

Смачного!

Не вдається скопіювати.