Беру крохмаль, сир і масло. Рецепт простого грушевого тортика

Груші — дуже смачний і корисний продукт. У цьому році у нас на дачі дозрів великий урожай фруктів. Я навіть не знаю, куди їх дівати. На щастя, я дізналася цікавий рецепт торта з грушами і сиром. Вирішила спробувати і не пошкодувала. Десерт вийшов смачним, ніжним і ароматним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Необхідні компоненти

До складу тесту для грушевого торта входить:

  • Сир в кількості 150 м
  • Шість столових ложок рафінованої соняшникової олії.
  • Яйце.
  • Дві упаковки ванільного цукру.
  • Велика ложка порошку какао.
  • Борошно в кількості 300 м
  • Щіпка кухонної солі.
  • Вершкове масло (для покриття металевого листа).
  • Три маленькі ложки пекарського порошку.

В якості наповнювача для десерту використовується:

  • Півтора кілограма груш. Фрукти потрібно очистити від шкірки, насіння. Нарізати скибочками, з’єднати з шкіркою і соком лимона.
  • Приблизно 250 г сиру.
  • Сметана в такій же кількості.
  • Три яйця.
  • Білки треба відокремити від жовтків.
  • Приблизно 75 г цукрового піску.
  • Столова ложка крохмалю.
  • Щіпка подрібненої гвоздики.
  • Упаковка ванільного цукру.

Спосіб приготування

Для тіста потрібно змішати сир з маслом і яйцями. Додати ванільний цукор, порошок какао, сіль. Перемішати компоненти до появи маси з однорідною консистенцією.

Помістити в посудину з продуктами борошно, просіяне з пекарським порошком. Розтерти інгредієнти. Якщо тісто виходить дуже щільним, в нього можна додати одну-дві столові ложки води. Перемішати компоненти до появи маси з рівною текстурою. Її слід розкачати і помістити на металевий лист, покритий маслом. На поверхню тесту викладають рівний шар груш. Духовку розігрівають до температури 200 градусів. Білки слід збити до появи щільної піни.

Жовтки розтирають з сиром, цукровим піском, сметаною. Додають крохмаль. Поміщають в масу ванільний цукор, гвоздику. Поступово з’єднують суміш зі збитими білками. Рівномірно покривають груші наповнювачем. Ставлять страву на середній рівень духовки. Готують протягом тридцяти хвилин. Поверхня торта повинна стати щільною і покритися рум’яною скоринкою.

Не вдається скопіювати.