Цим рецептом зі мною поділилася одна моя італійська знайома. Ніжні, пухкенькі, м’які та дуже звабливі на вигляд

Цим рецептом зі мною поділилася одна моя італійська знайома. Ніжні, пухкенькі, м’які та дуже звабливі на вигляд – вони завоювали мою душу. Готуються швидко та просто. А тим більше з гарячим чаєм чи молочком, то їм ціни немає у ці похмурі дні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Olena Vorobey

Отож і я ділюся з Вами цим рецептом.

Необхідні продукти :

  • 2 яйця
  • 120 гр цукру
  • 40 гр соняшникової олії
  • 50 гр молока
  • 125 гр білого йогурту
  • 270 гр борошна
  • 8 гр розпушувача
  • 2 яблука
  • Ванілін за смаком

Приготування:

У першу чергу взбиваємо 2 яйця + цукор (взбити) + олію (взбити) +молоко (взбити) +йогурт (взбити) +розпушувач (взбити) + ванілін (взбити) і нарешті перемішати подрібнене 1 яблуко. Найкраще викладати іх у паперові формочки для маффінів або змащені маслом силіконові. На викладене тісто викласти порізані на шматочки друге яблучко і поставити в розігріт духовку 180° на 25 хв. Дивіться по своїй духовці. Я на останні 5 хв підняла температуру на 190°, а потім 200° щоб гарно зарум’янились.

Готові маффіни присипати цукрової пудрою за бажанням.

Усім Вам смачного

Не вдається скопіювати.