Рулет із свинини з часником в духовці. Їмо замість ковбаси. Скоріше записуйте рецепт!
Привіт! Шановний читачу ми раді бачити вас на нашому сайті. Пропонуємо до вашої уваги рецепт смачного рулету зі свинини.
Збережіть щоб не загубити!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат
Розповідаю, як я готую смачний рулет зі свинини. Мій рецепт дуже вдалий, і я вважаю його найкращим – нижче поясню чому. Це відмінна заміна магазинної ковбаси. Також цей рулет можна подати як закуску на новорічний стіл, так що записуйте скоріше.
Інгредієнти:
- свинина (очеревина)
- часник
- сіль
- спеції
- вода
- цибуля
Приготування:
Отже, нам знадобиться шматок свинини. Це повинна бути частина очеревини, її ще називають пузаніна. Бажано, щоб були прошарки м’яса. Шматок беремо вагою приблизно 1,5 кг або трохи менше. Шкірку знімаємо.
Натираємо шматок перцем і будь-якими іншими спеціями, які ви любите. Робимо кілька проколів, в які встромляємо зубчики часнику. 5-7 часточок буде досить.
Тепер найскладніше – це згорнути рулет і туго перетягнути його нитками, щоб він не розвалився. Шилом або тонким ножем робимо в рулеті кілька проколів.
Вам також сподобається: ?
І тепер важливий момент: якщо відразу поставити рулет в духовку, то швидше за все він у вас вийде не соковитим, з жорсткою скоринкою зверху. Тому попередньо його потрібно зварити. Саме через те, що рулет спочатку вариться, а потім запікається, він виходить соковитим, і я вважаю, цей рецепт найбільш вдалим з усіх.
У каструлю наливаємо воду і солимо за смаком. Води повинно бути стільки, щоб вона повністю покривала рулет. Додаємо лавровий лист, кілька горошин перцю і одну цибулину цілком.
Варимо рулет 1 годину, потім перекладаємо на деко і ставимо в духовку. До речі, бульйон не виливайте, його можна використовувати потім для інших страв.
Запікаємо рулет протягом 40-60 хвилин при температурі 200 градусів. Знімаємо нитки з рулету тільки після того, як він повністю охолоне, інакше може розвалитися. Рулет виходить соковитим і дуже смачним!
Смачного!
Дякуємо, що читаєте нас!