Скумбрія запечена з часником і паприкою. неймовірна смакота! Збережіть рецепт!

Привіт! Шановний читачу, пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування смачної скумбрії. Збережіть щоб не загубити.

Приємного перегляду!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат

Скумбрія запечена з часником і паприкою, приготована в домашніх умовах, стане відмінним варіантом смачного обіду або вечері. Риба запікається в духовці з різними прянощами і спеціями. Зробити її дуже просто, якщо слідувати кожному кроці цього рецепта.

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 3 шт.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Часник – 30 гр.
  • Паприка мелена – 1 ст. л. з гіркою
  • Оливкова олія – ​​5 ст. л.
  • Приправа для риби – 1 ч. Л.
  • Сіль
Вам також сподобається: ?

Як з’єднати між собою обрізки каналізаційних труб без допомоги фена, пальника і других інструментів? Розповідаю.

Приготування:

Часник дрібно порізати і викласти в ступку.

Додати сіль (щіпку) і розтерти до кашоподібного стану.

Додати приправи, оливкова олія і паприку, перемішати.

Скумбрію обробити на філе, помити і скропити соком лимона.

Змастити рибу що вийшла часниковою пастою, накрити харчовою плівкою і маринувати півгодини.

Деко застелити пергаментом, викласти скумбрію шкіркою вгору і посолити.

Запікати двадцять п’ять хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Дякуэмо, що читаєте нас!

Не вдається скопіювати.