Соус-маринад, який зробить рибу настілки смачною, що всі будуть просити рецепт

Будь-яка м’ясна або рибна страва виходить надзвичайно смачна завдяки соусу.

Соуси бувають різні, але гірчично-соєвий маринад, робить рибу божественно смачною. Вона виходить дуже ніжна та соковита і буде яскравою прикрасою святкового столу.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com

Складові:

  • Скумбрія 2 шт.;
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.;
  • Соєвий соус 3 ст. л.;
  • Гірчиця 2 ст. л.;
  • Майонез 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Почистьте, помийте та поріжте рибу на шматки.

Почистьте, помийте та поріжте півкільцями цибулю.

З’єднайте гірчицю, соєвий соус та майонез.

У форму для запікання покладіть рибу, цибулю та залийте соусом. Дайте промаринуватись 30 хвилин.

Запікайте 30 хвилин в розігрітій до 170° духовці, постійно поливаючи соусом.

Якщо Ви не прихильник майонезу, то не кладіть в маринад. Дуже швидкий рецепт смачної страви, особливо коли часу на приготування майже не залишилося.

Приємного апетиту!