Таких солодощів ваші рідні ще не їли: робимо смарагдове варення

Напевно, майже у кожної людини вдома є купа баночок з різним варенням.

Найчастіше на зиму ми закриваємо малинове, полуничне, вишневе і абрикосове. Але ж є ще маса різних варіантів варення. І сьогодні ми покажемо вам як зробити не тільки дуже смачне, а ще й дуже гарне смарагдове варення. Робиться воно з ківі.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на bbc-ccnn.com

Записуйте рецепт цього чуда!

Вам знадобиться:

  • ківі — 5 шт .;
  • банан — 1 шт .;
  • желатин — 1 ч. л .;
  • цукор — 220 г;
  • сік половинки лимона.

Готуємо

1. Ківі дрібно ріжемо. Банан теж ріжемо туди ж.
2. Порізані фрукти злегка пом’яти.
3. Додати цукор і желатин, добре змішавши.
4. Ставимо на вогонь і варимо хвилин 5-7.
5. Розливаємо по банках.

Повірте, ваші близькі будуть дуже здивовані такою красою і смаком. Особливо взимку.