Тепер рибу не варю і не смажу, а готую тільки так

Рибка в духовці виходить ідеально.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт;
  • приправа для риби – 1 ч.л;
  • сіль – половина ч.л;
  • паприка – 1 ч.л;
  • олія рослинна – 3 ст.л;
  • часник – 1 зубчик;
  • сік лимона – 1 ст.л;
  • кріп.
Тепер рибу не варю і не смажу, а готую тільки так

Процес приготування

Рибу очищаємо, ділимо на філе без кісток.

Змішуємо всі спеції, сіль і олію рослинну, пропущений через прес часник і сік лимона.

Цією масою змащуємо філе і залишаємо в холодильнику на 2 години.

Деко застеляємо пергаментом і змащуємо його рослинною олією.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо рибу 15 хвилин.

При подачі посипаємо нарізаним кропом.

Не вдається скопіювати.