Тесть-грузин навчив правильно маринувати шашлик: підійде навіть найжорсткіше м’ясо

Смакота — пальчики оближеш!

А ви вмієте правильно маринувати шашлик?

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на poshepky.com

Так, щоб був м’яким, смачним, ароматним? Сезон пікніків вже настав, тому сьогодні ділимося рецептом чудового маринаду для шашлику. Завдяки маринаду м’ясо виходить ніжним і соковитим, готується набагато швидше. Зазвичай достатньо 40 хвилин для якісного маринування.

Основні інгредієнти:

  • Свинина — 2 кілограми
  • Цибуля — 750 грамів
  • Хмелі-сунелі — 1 чайна ложка
  • Коріандр — 1 чайна ложка
  • Чорний мелений перець — 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія

Як готувати:

  • Налити в емальований посуд рослинну олію, всипати приправи, сіль.
  • Цибулю очистити (кінчики не відрізати), порізати четвертинками, одну цибулину порізати дрібно, посолити, видавити сік, додати всі в маринад.
  • М’ясо порізати великими шматками, додати в маринад, перемішати добре. Цибулини, що опинилися зверху, повернути до м’яса зрізами, придавити, дати постояти 40 хвилин.
  • М’ясо насадити на шампур, чергуючи з цибулею, смажити.

Беріть рецепт на замітку і з друзями обов’язково поділіться!

Не вдається скопіювати.