Фарширована скумбрія — та сама, що всі так люблять. Покроковий рецепт.

Фарширована скумбрія — це вишукана страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Така риба виходить не тільки ароматна та неймовірно смачна, але й дуже корисна. Для приготування потрібно витратити трішки часу та зусиль, але воно того варте.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com

Інгредієнти:

  • Скумбрія свіжоморожена 3 шт.;
  • Твердий сир 50 гр.;
  • Яйця курячі 2 шт.;
  • Лимон 0,5 шт.;
  • Лимонна цедра 1 ч. л.;
  • Петрушка свіжа 1 пуч.;
  • Зубчик часнику;
  • Перець чорний мелений;
  • Сіль морська.

Спосіб приготування:

Рибу помийте, почистьте, по діагоналі зробіть на ній отвори на ширині 3-4 сантиметри один від одного.

Поперчіть, посоліть та залиште маринуватись.

Відваріть та почистьте яйця.

Часник почистьте, пропустіть крізь прес, додайте дрібно порізану петрушку, натерті на тертушці сир з яйцями, цедру лимона, сіль та добре перемішайте.

На декілька шарів фольги покладіть рибу, покладіть всередину начинку та полийте зверху соком лимона.

Обгорніть фольгою рибу, а зверху посередині залиште невеликий отвір.

Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці пів години. За 5 хвилин до кінця, розкрийте фольгу та готуйте до появи золотистої кірочки.

Смачного!